Blackvue DR750X-2CH -autokamera

620,00 

Hinta sisältää asennuksen.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

BlackVue DR750X-2CH on kaksikanavainen autokamera BlackVue Cloud yhteydellä. Etu- ja takakameroiden Full HD Sony STARVIS kuvasensori antaa sinulle parhaan kuvanlaadun missä tahansa valossa. Tässä huomaamattomassa autokamerassa on myös sisäänrakennettu GPS ja WiFi. Katso ja lataa videoita helposti BlackVue-sovelluksella.

Pilvituki WiFi-reitittimen tai valinnaisen USB-laajennuksen LTE-moduulin kautta. Saatavana myös valinnainen GPS.

Kamera tallentaa Full HD 1080p videokuvaa (edessä 60 / takana 30 kuvaa sekunnissa) laajalla 139 asteen katselukulmalla. STARVIS kuvakenno tallentaa kriittiiset yksityiskohdat myös hämärässä. Natiivi pysäköintitila sisäänrakennetulla jännitemittarilla autosi akun suojaamiseksi (johto kiinteään asennukseen mukana). Ilmaisen BlackVue Cloud -palvelun avulla voit tarkistaa autosi mistä tahansa, milloin tahansa.

DR750X -sarja voidaan kytkeä ajoneuvosi sulakepaneeliin pysäköintitilaa varten ilman lisävarusteita. Autokamera vaihtaa pysäköintitilaan automaattisesti, kun ajoneuvon sammutetaan. Jännitteen katkaisu ja ajastin voidaan asettaa BlackVue-sovelluksessa.

BlackVue-sovellus ja Viewer ovat molemmat ladattavissa ja käytettävissä ilmaiseksi. Niiden avulla voit helposti muuttaa BlackVuen asetuksia ja käydä läpi videoita. BlackVue-sovelluksella yhdistä BlackVue-kamerasi Wifiin ja pääset näkemään tiedostoja ja katsomaa suoratoistona kuvaa.

Ohjelmoitava läheisyysanturi – Vaihda äänitallennus päälle ja pois päältä yksinkertaisesti heiluttamalla kättäsi sen edessä. Anturin voi myös konfiguroida asetuksista käynnistämään manuaalisesti videon tallennuksen.

  • Kaksois Full HD autokamera pilviyhteydellä
  • GPS, Wi-Fi ja valinnainen LTE
  • Natiivi pysäköintitila
  • Sisäänrakennettu liikkeen- ja iskuntunnistus
  • Blackvue -sovellus (Ios, Android) ja Viewer (Windows/Mac)
  • Tyylikäs käyttöliittymä
  • Optimoitu tiedostojen hallinta
  • Pilviyhteys ja vankka suorituskyky