DRÄGER ALKOLUKOT

Asennamme sekä huollamme Dräger alkolukot. Asennamme alkolukot yksityis- ja yritysautoihin kuten takseihin, koululaiskuljetus autoihin ja koneisiin – ajoneuvon merkistä ja mallista riippumatta.

Olemme Dräger alkolukkojen virallinen ja valtuutettu asennusliike Espoossa. Kalibroimme alkolukot odottaessa. Alkolukkojen asennukset hoituu myös asiakkaan tiloissa.

Dräger Interlock® 7000

Dräger Interlock® 7000 on viranomaisten hyväksymä alkolukko, joka puhelluskokeen perusteella joko sallii tai estää ajoneuvon käynnistyksen. Se mittaa kuljettajan uloshengitysilman alkoholipitoisuuden ja sallii ajoneuvon käynnistyksen vain hyväksytyn puhalluskokeen jälkeen.

Laite toimii nopeasti ja luotettavasti -45 °C … +85 °C lämpötila-alueella ja on siten nopeasti käyttövalmis niin talvipakkasilla kuin kesähelteilläkin.

Alkolukko koostuu käsiosasta ja keskusyksiköstä. Laite voidaan myös varustaa GPRS-moduulilla ja kameralla asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Laitteen huolto ja kalibrointi tapahtuu kerran vuodessa toimipisteessämme Espoon Juvanmalmilla.

Dräger Interlock® 5000

Dräger Interlock® 5000 on ei-valvottuun ajo-oikeuskäyttöön soveltuva alkolukko, joka puhelluskokeen perusteella joko sallii tai estää ajoneuvon käynnistyksen. Laite soveltuu erinomaisesti mm. takseihin, linja-autoihin, koulukuljetuksiin ja kuorma-autoihin. Se mittaa kuljettajan uloshengitysilman alkoholipitoisuuden ja sallii ajoneuvon käynnistyksen vain hyväksytyn puhalluskokeen jälkeen.

Alkolukko koostuu käsiosasta ja keskusyksiköstä. Keskusyksikkö tallentaa kaikki laitteen käyttöön liittyvät tapahtumat mm. puhallusnäytteen antaminen ja/tai antamatta jättäminen sekä mittaustulokset. Laitteessa on erittäin alhainen virrankulutus lepotilassa < 1mA.

Laite toimii luotettavasti -34 °C … +85 °C lämpötila-alueella ja on nopeasti käyttövalmis niin talvipakkasilla kuin kesähelteilläkin. Laitteen huolto ja kalibrointi tapahtuu kerran vuodessa toimipisteessämme Espoon Juvanmalmilla.

Autotekniikka Mobilta Oy
040 683 8182
autotekniikka@mobilta.fi
Läntinen teollisuuskatu 21 B
02920 Espoo

Autosisustus Kare Tervonen Oy
0400 461 561
www.autosisustus.com
Läntinen teollisuuskatu 21 B
02920 Espoo