MAPON SEURANTAJÄRJESTELMÄT

Mapon on kalustonhallinnan ja työaikaseurannan edelläkävijä. Se tarjoaa tehokkaan ja yksinkertaisen tavan ajoneuvojen, koneiden, ajopäiväkirjojen, työajan ja tehtävien hallintaan.

Olemme Maponin virallinen ja valtuutettu asennusliike. Asennamme paikannus- ja telematiikkalaitteet ammattitaidolla. Asennamme Mapon-laitteet myös asiakkaan tiloissa.

GPS-paikannus ja reaaliaikainen data

Maponin GPS-paikannuksen avulla pystyt seuraamaan ajoneuvojesi sijaintia reaaliajassa nähden mm. käytetyn reitin ja nopeuden. Datan avulla pystytään erottelemaan kaikkien kuljettajien ajoajat, ajetut kilometrit, lepoajat sekä ajopiirturitiedot. Järjestelmä pystytään yhdistämään myös tarkkailemaan polttoaineen kulutusta jolloin polttoainekustannusten seuraaminen helpottuu merkittävästi.

Kalusto- ja tehtävähallinta

Maponin järjestelmä helpottaa kalustonhallintaa. Sen avulla näet mm. tulevat tai jo erääntyneet huollot, ja pystyt asettamaan muistutuksia, jotta huollot tehtäisiin aikataulun mukaisesti. Tämä auttaa maksimoimaan kaluston ylläpidon tehokkuutta.

Ajoneuvoja ei enää tarvitse tarkistaa manuaalisesti, sillä pystyt itse määrittämään, koska tiettyjä toimenpiteitä tulisi tehdä. Muistutus voidaan aktivoida perustuen esim. ajettuun etäisyyteen, käyntitunteihin tai aikaan edellisestä huollosta/korjauksesta.

Autotekniikka Mobilta Oy
040 683 8182
autotekniikka@mobilta.fi
Läntinen teollisuuskatu 21 B
02920 Espoo

Autosisustus Kare Tervonen Oy
0400 461 561
www.autosisustus.com
Läntinen teollisuuskatu 21 B
02920 Espoo