KAISTAVAHDIT

Meiltä saat laadukkaat Care Drive -kaistavahdit ajoneuvoosi asennettuna. Kaistavahdin avulla ajoneuvosi turvallisuus paranee. kun järjestelmä valvoo liikennettä 100m eteenpäin sekä tarkkailee kaistaviivoja. Kaistavahti antaa kuljettajalle tiedon edessä olevasta vaarasta jopa 2.7 sekuntia ennen mahdollista törmäystä.

Kaistavahti valvoo etäisyyttä edellä ajavaan ajoneuvoon, ajoneuvon pysymistä kaistaviivojen välissä sekä ajoneuvon nopeutta. Laite ilmoittaa visuaalisesti sekä äänimerkillä mikäli ajoneuvo on ajautumassa vaaratilanteeseen tai suurin sallittu nopeus ylitetään.

Käyttäjä pystyy määrittämään laitteen herkkyyden haluamakseen (korkea/keskitaso/matala).

Kaistavahdin asennus ja kalibrointi tapahtuu toimipisteellämme Espoon Juvanmalmilla.

Törmäysvaroitin

Kun ajoneuvo etenee liian lähelle edessä ajavaa ajoneuvoa tai on vaara yhteentörmäykseen, järjestelmä antaa tästä kuljettajalle varoituksen jotta kuljettaja pystyisi reagoimaan vaaratilanteeseen nopeammin ja välttämään törmäyksen.

Care Drive -kaistavahti antaa äänimerkin sekä visuaalisen varoituksen jopa 2.7 sekuntia ennen mahdollista törmäystä.

Kaista-avustin

Kun ajoneuvo ylittää kaistaviivan tiedostamattaan, järjestelmä antaa äänimerkin ja visuaalisen varoituksen kuljettajalle jotta tämä voi korjata ajoneuvon suunnan ja välttää vaaran. Tämän toiminnon tarkoituksena on ehkäistä onnettomuuksia jotka johtuvat kuljettajan väsymyksestä tai tarkkaamattomuudesta.

Järjestelmä pystyy antamaan varoituksen 20cm ennen kuin kaistaviivan ylitys tapahtuisi.

Autotekniikka Mobilta Oy
040 683 8182
autotekniikka@mobilta.fi
Läntinen teollisuuskatu 21 B
02920 Espoo

Autosisustus Kare Tervonen Oy
0400 461 561
www.autosisustus.com
Läntinen teollisuuskatu 21 B
02920 Espoo